Aanbesteding/inschrijvingsbegroting/planning

De kernactiviteiten van JVUcaluculatie bestaan voornamelijk uit het verzorgen van aanbestedingen en inschrijvingsbegrotingen. Andere vormen als kostenramingen, elementenbegrotingen en hoeveelhedenbegrotingen (zonder uur normen/materiaal/onderaannemer prijzen) kan ik ook voor u verzorgen. Omdat ik over goede software beschik kan ik kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. JVUcalculatie kan eventueel ook uw materiaallijst en planning verzorgen op basis van de begroting.

Calculatiebureau met ervaring

JVUcalculatie is een no-nonsense calculatiebureau. Afspraak is afspraak. Graag zou ik eens met u, onder het genot van een kop koffie, om de tafel gaan zitten om te kijken of ik voor uw bedrijf van meerwaarde kan zijn.

Groot aantal referentieprojecten

De calculaties maakt JVUcalculatie met behulp van het programma 2jours. Hierbij heb ik de beschikking over een zeer groot aantal referentieprojecten en begrotingsregels. Door gebruik te maken van de combi-module kan ik veel tijd besparen en dus kosten voor u. Het uittrekken van hoeveelheden doe ik, indien de aangeleverde stukken het toestaan, digitaal. Omzetten van de begroting in een CUF bestand is ook mogelijk zodat u, indien uw bedrijf met een ander calculatieprogramma werkt en ook over CUF module beschikt, de begroting kunt lezen.

Kennismakingsgesprek

Bent u geïnteresseerd in mijn bedrijf of denkt u in de toekomst een beroep om mij te willen doen? Ik maak graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Zo kan ik u het een en ander toelichten en u wellicht een interessante aanbieding doen voor een eventuele eerste opdracht.

JVUcalculatie-architecten-aannemers-2
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan