Aannemers

Calculatiewerk maar geen calculatiecapaciteit?

Bouwkundig calculator met veel kennis, kunde en ervaring nodig voor een project? JVUcalculatie heeft zich gespecialiseerd in het maken van diverse soorten bouwkundige begrotingen. Kwaliteit, vakmanschap en het belang van mijn klanten staat bij mij voorop. JVUcalculatie levert maatwerk en afspraak is afspraak.

JVUcalculatie is gespecialiseerd in aanbestedingen en inschrijvingsbegrotingen. Ook voor een verbouwing of uitbreiding kan ik u begroting verzorgen. Omdat ik over goede software beschik kan ik kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. Alles met uw eigen logo.

Ontzorgen

Calculeren is vaak een stressvolle bezigheid. JVUcalculatie kan u hiervan ontlasten. JVUcalculatie verzorgt voor u dan de gehele calculatie en een eventuele planning. Dit geldt voor alle sectoren in de bouw. U kunt mij ook voor een project of voor een bepaalde tijd inhuren als freelance calculator/werkvoorbereider.

Groot aantal referentieprojecten

De calculaties maakt JVUcalculatie met behulp van het programma 2jours.

Hierbij heb ik de beschikking over een zeer groot aantal referentieprojecten en begrotingsregels. Door gebruik te maken van de combi-module kan ik veel tijd besparen en dus kosten voor u. Het uittrekken van hoeveelheden doe ik, indien de aangeleverde stukken het toestaan, digitaal.

Omzetten van de begroting in een CUF bestand is ook mogelijk zodat u, indien uw bedrijf met een ander calculatieprogramma werkt en ook over CUF module beschikt, de begroting kunt lezen.

Kennismakingsgesprek

Bent u geïnteresseerd in mijn bedrijf of denkt u in de toekomst een beroep om mij te willen doen? Ik maak graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Zo kan ik u het een en ander toelichten en u wellicht een interessante aanbieding doen voor een eventuele eerste opdracht.

Contactformulier

Wanneer u de onderstaande gegevens hebt ingevuld neem ik contact met u op zodat er een eerste afspraak ingepland kan worden. Hierna stuurt JVUcalculatie u een offerte op die volledig is afgestemd op uw wensen.

Contact

JVUcalculatie

Burg. van Rijnberkstraat 2
4112 LK Beusichem

Mob: 06 406 207 35
E-mail: jvucalculatie@outlook.com

KVK: 63015609
BTW: NL001327547B28
IBAN: NL67RABO0302652914