ZZP’ers

Software

Niet iedere eenmanszaak heeft kostbare software en tijd om een nette en uitgebreide begroting te maken voor zijn werkzaamheden. Een slimme oplossing is om dit uit te besteden aan een ervaren calculatiebureau tegen een redelijke vergoeding. Zo kunt u eventueel de tijd die u aan uw rekenwerk besteedt nu aan uw eigen werkzaamheden of vrije tijd besteden. De begroting kan toegeleverd worden als een Excel bestand. Materiaal lijsten en planning worden als u het wilt ook geleverd.

Uitstraling

Een goede en duidelijke begroting/kostprijs geeft uw mogelijke opdrachtgever een document waarin de werkzaamheden, uren en kosten staan beschreven. Met dit document kunnen er later nooit meningsverschillen ontstaan over de prijsvorming. Meer of minder werk kan duidelijk worden aangegeven. Op de begroting kan uw eigen logo worden geplaatst.

Contactformulier

Wanneer u de onderstaande gegevens hebt ingevuld neem ik contact met u op zodat er een eerste afspraak ingepland kan worden. Hierna stuurt JVUcalculatie u een offerte op die volledig is afgestemd op uw wensen.

Contact

JVUcalculatie

Burg. van Rijnberkstraat 2
4112 LK Beusichem

Mob: 06 406 207 35
E-mail: jvucalculatie@outlook.com

KVK: 63015609
BTW: NL001327547B28
IBAN: NL67RABO0302652914