Onze werkwijze

Werkwijze

JVUcalculatie gaat snel aan de slag met het uitzoeken van de aan te vragen offertes bij onderaannemers en leveranciers voor het werk. Daarbij verzorg ik de kopieerlijsten, indien er geen digitale bestanden beschikbaar zijn, voor deze aanvragen zodat die snel de deur uit kunnen.

Het onderhouden van contacten

JVUcalculatie onderhoudt de contacten met de onderaannemers/leveranciers en verzorgt de gedetailleerde uitwerking van uw begroting. Dit is inclusief het uitrekenen van hoeveelheden. Vrijwel elke hoeveelheid vernoemd in de begrotingsregel is onderbouwd in de uiteenstaat. Ik vind het belangrijk dat ik kan laten zien hoe en waar ik deze hoeveelheden bepaald heb.

Onze diensten JVUcalculatie

Aanwijzingen en bezichtigingen

JVUcalculatie stelt bezuinigingen en alternatieven voor (als dit bestek matig wordt toegestaan). Uiteraard ga ik ook naar aanwijzingen en bezichtigingen en stel ik vragen ten behoeve van de nota van inlichting.

Alles projectmatig aangeven

Ik norm de uren af, rekening houdend met de aard en complexiteit van het werk, en spiegel de prijzen van materialen en onderaannemers. Dit doe ik door middel van beschikbare jaarcontracten van uw onderaannemers en leveranciers of door middel van de specifiek voor het werk aangevraagde offertes. Mijn streven is alles projectmatig aan te vragen in verband met het verkrijgen van een goede prijs. Daarbij beschik ik over sales in de bouw in de calculatiesoftware.

Gehele calculatie met u doornemen

Tot slot kom ik naar u toe en neem ik samen met u de gehele calculatie door. Eventueel doe ik dan nog aanpassingen. Het liefst blijf ik erbij totdat de inschrijfsom is ingevuld op het inschrijfbiljet.

De offerteaanvragen bij onderaannemers/leveranciers kunt u het beste zelf verzorgen in verband met de vaste relaties waarover u meestal beschikt. Ik kan dit ook voor u doen als u dat wenst.

Bouwplaats kosten

Het opstellen van de bouwplaats kosten kan ik eventueel ook verzorgen, maar ik heb de ervaring dat dit een instrument is (samen met de staartkosten) voor de directie om de inschrijfsom te bepalen. Ik doe dit vaak in overleg met de opdrachtgever.

Contactformulier

Wanneer u de onderstaande gegevens hebt ingevuld neem ik contact met u op zodat er een eerste afspraak ingepland kan worden. Hierna stuurt JVUcalculatie u een offerte op die volledig is afgestemd op uw wensen.

Contact

JVUcalculatie

Burg. van Rijnberkstraat 2
4112 LK Beusichem

Mob: 06 406 207 35
E-mail: jvucalculatie@outlook.com

KVK: 63015609
BTW: NL001327547B28
IBAN: NL67RABO0302652914