Particulieren

Voor al uw bouwprojecten

Verschillende types van nieuwbouwwoningen, verbouw en uitbreidingen kunt u terecht bij JVUcalculatie.

Vandaag de dag is er tal van mogelijkheden wat betreft woningbouw. Voor welk project u ook kiest, JVUcalculatie begeleidt u in de verschillende etappes van het (ver)bouwen van uw woning.

Z

Traditionele woningbouw: JVUcalculatie kan u begeleiden met het bouwen volgens traditionele woningbouw. Baksteen, snelbouwsteen, houten of metalen dakspanten, funderingen in gewapend beton en alles met de beste vakmensen en ondernemingen.

Z

Een passief huis. Omdat tegenwoordig alle aandacht gericht is op ecologie en energiebesparingen, kan JVUcalculatie u ook bijstaan in de realisatie van een passieve woning. Dat betekent de volledige isolatie van het huis, de installatie van een WTW ventilatiesysteem (Warmte Terugwinningsunit) en de bouw waarbij het verbruik voor de ruimteverwarming voldoet aan de eisen van het passiefhuis-certificaat. Hierdoor bespaart u fors op de energierekening.

Z

Uw bestaande woning uitbreiden: JVUcalculatie kan u ook bijstaan in het realiseren van een aanbouw aan uw bestaande woning.

Z

Wat voor type bouw u ook wenst, JVUcalculatie doet de nodige prijsvragen bij de beste aannemers en vakmensen bij u in de streek, om u de beste prijs te kunnen voorleggen voor het realiseren van uw bouwwensen.

Ruwbouwwerken, plafondwerken, afwerkingen, interieur, keukens en tuinaanleg, … de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Of het nu renovatiewerken van woningen of nieuwbouw is, JVUcalculatie biedt u al haar ervaring. JVUcalculatie kan u bijstaan in het realiseren van uw bouwproject met de volgende zaken:

Z

Heeft u een architect nodig voor het opmaken van de plannen voor uw toekomstige huis? JVUcalculatie kan u helpen bij de keuze van de juiste architect voor uw droomhuis.

Z

Een raming van de kosten vragen. U wenst een kostenraming te krijgen voor de bouw van uw huis, voordat u de bouw lanceert? JVUcalculatie helpt u bij het opmaken van een globale prijsofferte zodat u kunt zien of uw bouwproject in uw budget past.

Z

Een samenwerking met kwalitatieve ondernemers en beroepsmensen. U wenst uw droomhuis te laten bouwen, maar u kent geen vakmensen die uw project tot een goed einde kunnen leiden? JVUcalculatie zoekt voor u de beste aannemers uit de buurt voor het uitvoeren van uw plannen. JVUcalculatie beschikt over contacten met zeer kundige en ervaren beroepsmensen voor de gehele bouw in heel Nederland.

Z

Een opvolging van A tot Z. Vanaf het eerste contact met de architect en de studie over de haalbaarheid van uw bouwproject tot de afwerking van uw huis, bij de inrichting en de oplevering kunt u rekenen op de steun en volledige coördinatie van JVUcalculatie.

Z

Een projectleider voor het geheel van de werken. Door samen te werken met JVUcalculatie geniet u van alle diensten van onze gespecialiseerde vakmensen. U hoeft zelf niet meer de coördinatie te doen tussen de aannemer, de metselaar, de dakwerker, de interieurbouwer of de schilder. Al naar gelang de behoeften van uw project zorgt JVUcalculatie voor alle contacten met vakmensen zodat u zo snel mogelijk een gepersonaliseerde offerte in handen krijgt voor de bouw van uw woning.

JVUcalculatie waarborgt uw termijnen.

JVUcalculatie zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen het vastgelegde termijn worden uitgevoerd.
Door samen te werken met JVUcalculatie geniet u ook van de vele garanties en voordelen bij het uitvoeren van uw bouwplannen:

Z

Eén enkele aanspreekpartner. JVUcalculatie kan ervoor zorgen dat u binnen de kortst mogelijke tijd een globale offerte voorgelegd krijgt voor de bouw van uw woning.

Z

Respect van de vastgelegde termijn. Niets is erger dan een bouw die vertraging oploopt of stilgelegd wordt. Dankzij een precieze coördinatie en een technische opvolging wordt de vastgelegde termijn van de bouw gerespecteerd.

Z

Het waarborgen van uw termijnen. De grootste angst is dikwijls dat het bouwbedrijf, waaraan men een aanzienlijk voorschot moet betalen, failliet gaat voor aanvang van de werken of dat de werken stilgelegd worden. Dan is het meestal onmogelijk de termijnen terug te vorderen. Dankzij JVUcalculatie worden uw termijnen gestort op een gewaarborgde rekening van JVUcalculatie. Uw geld wordt enkel vrijgemaakt bij een normale vooruitgang van de bouw met overwaarde van 5% en met akkoord van u.

zzpers

Contactformulier

Wanneer u de onderstaande gegevens hebt ingevuld neem ik contact met u op zodat er een eerste afspraak ingepland kan worden. Hierna stuurt JVUcalculatie u een offerte op die volledig is afgestemd op uw wensen.

Contact

JVUcalculatie

Burg. van Rijnberkstraat 2
4112 LK Beusichem

Mob: 06 406 207 35
E-mail: jvucalculatie@outlook.com

KVK: 63015609
BTW: NL001327547B28
IBAN: NL67RABO0302652914