Architecten

Calculatiebureau met ervaring

De kernactiviteiten van JVUcalculatie bestaan voornamelijk uit het verzorgen van aanbestedingen en inschrijvingsbegrotingen. Andere vormen als kostenramingen, elementenbegrotingen en hoeveelhedenbegrotingen kan ik ook voor u verzorgen. Omdat ik over goede software beschik kan ik kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. JVUcalculatie kan eventueel ook uw materiaallijst en planning verzorgen op basis van de begroting.

Groot aantal referentieprojecten

De calculaties maakt JVUcalculatie met behulp van het programma 2jours. Hierbij heb ik de beschikking over een zeer groot aantal referentieprojecten en begrotingsregels. Door gebruik te maken van de combi-module kan ik veel tijd besparen en dus kosten voor u. Het uittrekken van hoeveelheden doe ik, indien de aangeleverde stukken het toestaan, digitaal.

Omzetten van de begroting in een CUF bestand is ook mogelijk zodat u, indien uw bedrijf met een ander calculatieprogramma werkt en ook over CUF module beschikt, de begroting kunt lezen.

Snel en efficiënt calculeren

Door gebruik te maken van de combi- module kan ik veel tijd besparen! Ik geeft slechts de maatvoering op van een bepaald onderdeel of werkzaamheid, waarna de bijbehorende materialen en werkzaamheden automatisch worden doorberekend en worden overgehaald naar de calculatie. Zo worden alle materialen en werkzaamheden die nodig zijn voor bijvoorbeeld een keldervloer met behulp van een combi, met slechts 1x ingeven van een maatvoering, in 1x overgehaald naar de calculatie. De verschillende onderdelen staan direct op de juiste plaats op stabu code in de calculatie.

Kennismakingsgesprek

Bent u geïnteresseerd in mijn bedrijf of denkt u in de toekomst een beroep om mij te willen doen? Ik maak graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Zo kan ik u het een en ander toelichten en u wellicht een interessante aanbieding doen voor een eventuele eerste opdracht.

Contactformulier

Wanneer u de onderstaande gegevens hebt ingevuld neem ik contact met u op zodat er een eerste afspraak ingepland kan worden. Hierna stuurt JVUcalculatie u een offerte op die volledig is afgestemd op uw wensen.

Contact

JVUcalculatie

Burg. van Rijnberkstraat 2
4112 LK Beusichem

Mob: 06 406 207 35
E-mail: jvucalculatie@outlook.com

KVK: 63015609
BTW: NL001327547B28
IBAN: NL67RABO0302652914